Search
Close this search box.

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten die door Bella Patio worden aangeboden, waaronder maar niet beperkt tot het serveren van maaltijden en dranken in ons restaurant, het afhalen van maaltijden. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Reserveringen

Als u een tafel reserveert in ons restaurant, vragen wij u om op tijd te komen. Als u later dan 15 minuten na uw gereserveerde tijd arriveert, behouden wij ons het recht voor om uw reservering te annuleren en de tafel aan andere gasten te geven. Wij behouden ons ook het recht voor om uw reservering te annuleren als u niet komt opdagen zonder ons vooraf te informeren.

Betalingen

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, bankkaarten en creditcards. Betalingen moeten worden voldaan op het moment van de aankoop, tenzij anders overeengekomen.

Annuleringen

Als u niet tevreden bent met uw maaltijd, laat het ons dan zo snel mogelijk weten en wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen. 

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of letsel die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten, behalve in geval van opzet of grove nalatigheid. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor enige schade of letsel die voortvloeit uit de consumptie van onze maaltijden of dranken, behalve in geval van opzet of grove nalatigheid.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en handelsmerken, is eigendom van Bella Patio of onze licentiegevers en is beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Wijzigingen in de voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wij zullen u hiervan op de hoogte stellen door het bijwerken van de datum bovenaan deze voorwaarden. Wij raden u aan om deze voorwaarden regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

Contact

Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden of over onze diensten, neem dan contact met ons op via info@bellapatio-antwerpen.be.

BTW BE0644.415.342

nl_NL_formalDutch